Antena Căutare

Cu acest medicament își tratează China pacienții! Este produs în masă la aceste momente

China a finalizat cercetarea clinică a Favipiravir, un medicament antiviral care a demonstrat eficacitate clinică împotriva bolii COVID-19 provocate de noul coronavirus SARS-CoV-2.

Cu acest medicament își tratează China pacienții! Este produs în masă la aceste momente
Cu acest medicament își tratează China pacienții!

Favipiravir, un medicament pentru gripă, aprobat pentru utilizare clinică în Japonia în 2014, nu a produs reacţii adverse evidente în studiul clinic.

La studiul clinic desfăşurat într-un spital din oraşul Shenzhen, din provincia Guangdong (în sudul Chinei), au participat 80 de pacienţi, dintre care la 35 le-a fost administrat Favipiravir, iar 45 au făcut parte din grupul de control.

Cercetările au indicat că pacienţii care au luat Favipiravir au avut rezultate negative la testarea pentru virusul SARS-CoV-2 într-un timp mai scurt în comparaţie cu pacienţii din grupul de control.

Un studiu clinic condus de Spitalul Zhongnan al Universităţii Wuhan, a sugerat totodată că efectul terapeutic al Favipiravir este mult mai bun în comparaţie cu cel observat la grupul de control.

Favipiravir a fost recomandat echipelor de medici şi ar trebui inclus în planul de diagnostic şi tratament aplicat pentru COVID-19 cât mai curând posibil, a spus Zhang, potrivit Agerpres. O companie farmaceutică chineză a primit aprobarea Administraţiei Naţionale pentru Produse Medicale pentru a produce în masă medicamentul şi pentru a asigura o aprovizionare stabilă, a adăugat specialistul chinez.

Tensiuni între Washington şi Beijing - 13 jurnalişti americani expulzaţi din China. Trump vorbeşte de "virusul chin... Britanicii, speriați din cauza coronavirusului! Panica se intensifică în Anglia, în pofida apelurilor la calm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x