Antena Căutare

Cutremur cu magnitudinea de 5,9 pe scara Richter, urmat de 2.497 de replici produse în același loc

Cutremurul cu magnitudinea 5,9 pe Richter înregistrat la 14 septembrie în Nicaragua a fost urmat timp de o săptămânala de 2.497 de replici produse în același loc, au informat autoritățile nicaraguene, citate de EFE, potrivit agerpres.ro.

Cutremurul cu magnitudinea 5,9 pe Richter înregistrat la 14 septembrie în Nicaragua a fost urmat, timp de o săptămâna, de 2.497 de replici produse în același loc, au informat autoritățile nicaraguene, citate de EFE, potrivit agerpres.ro.

Din 14 septembrie până la 21 septembrie, în total 2.497 de replici au fost raportate în zona din apropierea vulcanilor Momotombo, El Hoyo și Cerro Negro, au informat autoritățile.

Nu au fost raportate pagube produse de această succesiune de replici în zonele apropiate epicentrului. Seismul cu magnitudinea de 5,9, produs miercurea trecută a fost provocat de o nouă falie geologică, cu o lungime 5 — 6 kilometri, descoperită săptămâna trecută în apropierea vulcanului El Hoyo, în nord-estul țării, au relevat autoritățile.

Cutremurul care a provocat pagube materiale în municipiile La Paz Centro, León și Nagarote, a fost resimțit în întreaga țară și a provocat panică în rândul populației.

Fondatorul Facebook uimește din nou lumea! Mark Zuckerberg își donează o parte din avere... Acestea sunt toate site-urile din Coreea de Nord: 28 de pagini desprinse dintr-o altă epocă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x