Antena Căutare

Cutremur devastator în China: 370 de morți şi 1900 de oameni au fost răniţi

Aproape 370 de oameni au murit şi 1900 au fost răniţi în violentul cutremur produs în sud-vestul Chinei, potrivit unui bilanţ încă provizoriu. Magnitudinea seismului a fost stabilită la 6,1 pe scara Richter după ce, în primele ore, a fost estimată la 6,3 sau chiar 6,5. Potrivit agenţiei China Nouă, oraşul cel mai apropiat de epicentru arată, acum, ca după un bombardament.

Aproape 370 de oameni au murit şi 1900 au fost răniţi în violentul cutremur produs în sud-vestul Chinei, potrivit unui bilanţ încă provizoriu.

Magnitudinea seismului a fost stabilită la 6,1 pe scara Richter după ce, în primele ore, a fost estimată la 6,3 sau chiar 6,5. Potrivit agenţiei China Nouă, oraşul cel mai apropiat de epicentru arată, acum, ca după un bombardament.

Camerele de supraveghere au surprins momentele în care pământul s-a cutremurat iar oamenii au fost cuprinşi de panică. Seismul s-a produs după amiaza, când mulţi localnici se bucurau de o duminică însorită. Epicentrul a fost situat lîntr-o regiune muntoasă şi dens populată din provincia Yunnan, la 14 kilometri de un oraş cu peste 400.000 de locuitori.

Detalii, pe Observator.tv

Franța și Germania au comemorat 100 de ani de la izbucnirea primului război mondial... În cine să mai avem încredere? Preot spaniol, arestat pentru trafic de droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x