Antena Căutare

Der Spiegel: Valurile de imigranti romani saraci sufoca serviciile sociale germane

Serviciile sociale din Germania par sa nu mai faca fata numarului mare de imigranti saraci provenind din Romania si Bulgaria, potrivit cotianului german Der Spiegel.

Saptamana aceasta, Serviciul german pentru integrare si imigratie (SVR) va prezenta evaluarea pe anul 2012. Raportul anual, care analizeaza colaborarea dintre autoritatile federale, regionale si locale, a ajuns la o concluzie dura: coordonarea este inadecvata, iar colaborarea efectiva este inexistenta.

Conform raportului, eforturile de integrare a imigrantilor romani si bulgari par ineficiente, multi dintre straini confruntandu-se in Germania cu un sistem pe care nu il inteleg.

Guvernul german nu are o strategie unitara de integrare a imigrantilor est-europeni, iar autoritatile locale cred ca multi dintre romani si bulgari sunt muncitori sezonieri, cand, de fapt, acestia raman definitiv in Germania, asa cum s-a intamplat in trecut cu turcii si grecii.

Grecia: Socialistul Evangelos Venizelos, desemnat sa formeze noul guvern... Un nou dezastru ameninta Ungaria: Rezervoarele cu noroi rosu de la Almasfuzito, instabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x