Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Raportul final al autopsiei lui George Floyd îi dă fiori reci polițistului-criminal! Ce s-a descoperit în organismului bărbatului: Sănătatea criminalilor, în pericol

Raportul fianl al autopsiei lui George Floyd a scos la iveală o informație șocantă. Ce au descoperit medicii în organismul americanului ucis de un polițist?

Raportul final al autopsiei lui George Floyd îi dă fiori reci polițistului-crimal! Ce s-a descoperit în organismului bărbatului: Sănătatea criminalilor, în pericol

Hepta

Raportul final al autopsiei efectuate de districtului Hennepin a arătat că George Floyd, bărbatul de culoare ucis de poliţişti pe 25 mai în Minneapolis, era infectat cu noul coronavirus, informează CNN.

Potrivit documentului, probele prelevate post-mortem au ieșit „pozitive pentru ARN-ul 2019-nCoV”.

Nu se știe dacă boala era activă în organismul lui Floyd la momentul testării, medicul legist șef, Andrew Baker, explicând că acest tip de test făcut pentru autopsie, prin PCR, poate arăta un rezultat pozitiv chiar și „la săptămâni după instalarea şi trecerea bolii”.

Răsturnare de situație în cazul morții lui George Floyd. Ofițerul care l-a asfixiat, acuzat de omor. Ce se va întâmpla cu colegii lui

Baker a mai spus că „rezultatul autopsiei cel mai probabil reflectă prezenţa asimptomatică dar persistentă a infecţiei”, astfel că nu a avut un rol în moartea lui Floyd şi este puţin probabil ca el să fi fost contagios.

O autopsie independentă, cerută de familia victimei, a arătat că bărbatul a murit în urma asfixierii.

„Nu e trucaj, nu e nimic modificat! Asta se întâmplă pe străzi!” - Polițist, cu arma scoasă și degetul pe trăgaci, în fața unei copile. Protestele din SUA continuă

OPT MINUTE, 46 DE SECUNDE

Opt minute și 46 de secunde a stat ofiterul de poliție Derek Chauvin cu genunchiul pe gâtul lui George Floyd, potrivit unei reconstituiri a presei americane.

New York Times a pus cap la cap filmările de pe camerele de supraveghere din zonă, dar și ale martorilor, făcând filmul minutelor dinaintea morții bărbatului de culoare, care a provocat revolte violente în Statele Unite.

„Îmi e dor de tati!”. Fetița de șase ani a lui George Floyd, mesaj sfâșietor! Cum crede că a murit tatăl ei. Mama: „I-am îndulcit adevărul”

Revoltele generate de moartea lui George Floyd continuă în Statele Unite - țara unde cetățenii (protestatarii) "vorbesc de la egal la egal cu autoritățile".

Recomandari