Antena Căutare

De la ruși vine vaccinul! S-a început testarea unui leac împotriva coronavirus: Voluntarii sunt plătiți regește

Testarea unui posibil vaccin împotriva coronavirus a început deja în Rusia, acolo unde cei care se oferă să fie "cobai" sunt plătiți cu sume considerabilă. 1.300 de euro primesc voluntarii.

Până acum, aproximativ 50 de persoane s-au oferit să participe la studiu, iar fiecare va primi 100.000 de ruble, adică aproape 1.300 de euro.

Teste pe oameni pentru un vaccin împotriva Covid-19, în Rusia

Studiul începe pe 7 iunie şi vor participa oameni cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani. Aceştia vor fi izolaţi într-o unitate medicală din apropiere de Moscova, notează Antena 3.

Chinezii au recunoscut, în sfârșit! COVID-19 n-a avut nicio legătură cu piața din Wuhan: „Este cel mai eficient bio-terorist”

După administrarea vaccinului, voluntarii vor fi duşi la un institut din capitala Rusiei, unde vor fi ţinuţi sub observaţie până pe 20 iulie. Rusia este, în acest moment, pe locul 3 în lume ca număr de cazuri de infectare confirmate cu coronavirus, mai scrie sursa citată.

Ultimii oameni condamnați la moarte din Europa sunt doi frați, de 19 și 21 de ani. Mama lor nu va ști când vor fi execu... Ce ți s-a întâmplat, dacă ai folosit modul Incognito! Compania Google, dată în judecată! Se cer despăgubiri de miliarde ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x