Antena Căutare

Doi jurnalisti s-au dat drept Regina Elisabeta a II-a si Printul Charles pentru a vorbi cu Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge a anuntat ca se simte din ce in ce mai bine si multumeste pentru urarile primite din lumea intreaga! Sotia printului William, aflata in primele luni ale unei sarcini cu complicatii, ramane, deocamdata, in spital. Nu se pot astepta, insa, la multumiri doi jurnalisti de la radio, din Australia, care au reusit sa obtina informatii de la spital, in urma unei farse de un gust cam indoielnic.

Trimisii presei continua sa asedieze spitalul King Edward, unde este internata Ducesa. Chiar daca nu pot asista decat la venirile si plecarile Printului William si ale membrilor familiei Middleton, ziaristii raman, constiinciosi, la datorie.

Jurnalistii indura temperaturi de minus doua grade celsius pentru a putea raporta orice noutate aparuta in cazul sarcinii lui Kate. Doi moderatori de radio australieni s-au gandit, insa, ca pot afla cum se simte Kate fara sa se mai deplaseze la Londra. Ei au telefonat la spital si s-au recomandat drept... Regina Elisabeta a II-a si Printul Charles. Si au fost crezuti, desi nici ei nu prea se asteptau la asta.

Glumetii n-au ajuns sa stea de vorba chiar cu Kate, dar au schimbat cateva cuvinte cu asistenta care se ocupa de ea.

Postul de radio si-a cerut, mai tarziu, iertare, deoarece conducerea spitalului nu a apreciat deloc farsa.

In gluma sau in serios, englezii se straduiesc sa-i ajute pe Kate si pe Printul William macar cu sfaturi, daca nu in alt fel. Cantaretul Noel Gallagher nu a pierdut nici el ocazia sa-i faca Printului o recomandare cu privire la viata de tatic: “Spuneti-i lui William sa incerce sa intre din nou in armata. Ar avea o viata mai linistita acolo”.

Nasterea viitorului mostenitor al tronului nu va putea decat sa sporeasca si mai mult popularitatea Familiei Regale, deja consolidata de Jubileul de Diamant al Reginei.

foto: Hepta.ro

Fotograful roman arestat in Mexic afla in patru zile daca va face 30 de ani de inchisoare... Ninsorile abundente au creat probleme in mai multe tari ale lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x