Live acumObservator 06
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Video. Gestul care i-a salvat viața! Un bărbat a ieșit pe pervazul geamului după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări!

Și-a văzut moartea cu ochii până în ultima secundă! Un tânăr a reușit să se sprijine pe pervazul geamului, după ce casa în care locuia a luat foc. Imagini video cu impact emoțional puternic

Și-a văzut moartea cu ochii până în ultima secundă! Un tânăr a reușit să se sprijine pe pervazul geamului, după ce casa în care locuia a luat foc. Imagini video cu impact emoțional puternic

Bărbatul a încercat să-și salveze viața cu o ultimă idee. Acesta a reușit să scape de flăcările care i-au năvălit casa și să se arunce pe pervazul geamului, sub privirile îngrozite ale oamenilor de pe stradă. Incidentul a avut loc la Roma, iar pompierii de acolo au dat dovadă de mult profesionalism.

Din imaginile video se poate observa cum tânărul este îmbrăcat foarte sumar, cu o pereche de pantaloni scurți, în timp ce din casă se văd flăcările nemiloase. Acesta a stat culcat pe pervaz, așteptând intervenția pompierilor pentru a-l salva.

Din fericire, victima a fost salvată cu ajutorul nacelei mașinii de pompieri, iar oamenii adunați la fața locului au aplaudat în momentul în care bărbatul a fost salvat.

Vezi imagini video de la fața locului:

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro