Antena Căutare

Imaginile groazei! Pacienți cu autism și cu dizabilități de învățare sunt loviți și batjocoriți fără milă de angajații spitalului

Imaginile groazei! Pacienți cu dizabilități și autism sunt loviți și batjocoriți fără milă de angajați

O înregistrare făcută la un spital pentru persoane cu autism și dizabilități de învățare scoate la iveală chinurile la care sunt supuși pacienții! Angajații sunt filmați cum îi torturează și îi batjocoresc pe bolnavi în cel mai rău mod posibil! Atenție, imagini video cu puternic impact emoțional

Scenele inumane au fost filmate în spitalul Whorlton Hall, din orașul Durham, în nordul Angliei. Imaginile au fost surprinse de un reporter BBC care a filmat cu camera ascunsă tratamentul nemilos pe care pacienții cu probleme fizice și psihice îl aveau din partea angajaților institului medical din Anglia.

În timpul vizitei reporterului BBC, unul dintre angajații institului a fost imortalizat în momentul în care batjocorea fără milă pacienții cu autism și tulburări psihice.

După publicarea filmării realizate de BBC, autoritățile au deschis o anchetă, iar spitalul cu 17 paturi a fost închis. Pacienții au fost transferați de urgență în alte centre de îngrijire.

Investigarea a durat două luni în care au fost filmate în secret nenumărate abuzuri care au speriat autoritățile și conducerea acestui institut.

Citește și: Video. Asistente filmate când jigneau și îmbrânceau pacienţi ajunși la camera de gardă a Spitalului Universitar

Printre filmări au fost surprinse dialoguri și momente de o agresivitate psihică inimaginabilă. La un moment dat, unul dintre angajați este auzit cum afirmă că acest spital este "o casă de retardați", iar un alt îngrijitor îi spune unei paciente că familia ei este "o otravă nenorocită".

Pentru că atmosfera devine din ce în ce mai nocivă, un angajat chinuie o femeie ce se teme de bărbați, amenințând-o pe aceasta că îi va umple camera de bărbați.
Într-un alt incident, un asistent insistă să enerveze un pacient rupând un poster de pe peretele din camera lui şi îi spune: „Intră acolo, loveşte-mă şi vezi ce se întâmplă. Te trimit prin podea”, potrivit Agerpres.

După urmărirea acestor filmări dure, specialiștii și autoritățile consideră toate aceste abuzuri ca fiind "o tortură psihologică" greu de suportat.

Ms Dinenage, Ministrul Departamentului de Sănătate și Îngrijire Socială a afirmat despre toate aceste evenimente că "Acțiunile dezvăluite de această anchetă sunt pur și simplu îngrozitoare, nu există niciun alt cuvânt care să o descrie", a spus ea.
Tot aceasta a mai menționat că "Eu condamn în totalitate orice tip de abuz de acest gen și nu există loc de indulgențe. În numele sistemului de sănătate și îngrijire, transmit toate regretele pentru producerea acestor fapte inacceptabile."

Citește și: Un copil cu autism a construit din piese Lego cea mai impresionantă replică din lume a Titanicului

Aceasta a încheiat spunând că "Cu un singur lucru putem fi de acord ... ceea ce am văzut noaptea trecută nu era îngrijire și nu cred că a fost vreodată".

Vezi imaginile groazei surprinse cu camerele de supraveghere ascunse:

Credit foto/video BBC

Lumea este mai săracă! A murit femeia adorată de milioane de copii din lumea-ntreagă! Rămas bun, Judith Kerr... Inuman! Doi oameni ai străzii au fost incendiați în timp ce dormeau! Criminalii au filmat întreaga scenă, iar apoi au în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x