Antena Căutare

Doi tineri s-au casatorit la doar cinci zile dupa "Frankenstorm"

Frankenstorm a facut pagube de peste 20 de miliarde, dar nu a reusit sa strice cea mai frumoasa zi din viata a doi indragostiti. Tinerii s-au casatorit la doar cinci zile dupa ce a trecut "Frankenstorm".

Christine si Matt si-au programat nunta inca de acum un an si jumatate. Si nu au vrut sa o anuleze cu niciun chip. “Avem nevoie de aceasta fericire, chiar avem nevoie de aceasta fericire. Maine ne vom intoarce si vom accepta situatia, vom sti ce avem de facut, dar astazi este ziua fiicei mele si ma voi bucura de fiecare minut din ea”, a marturisit mama miresei.

Si s-au bucurat, desi doar un perete ii despartea de efectele uraganului. In alta sala erau adapostiti zeci de americani, care au ramas fara case. Mat este pompier si spune ca nu va uita niciodata ziua in care New York-ul a fost maturat de "Frankenstorm".

Toti cei peste 300 de invitati aveau ceva in comun: fiecare dintre ei a fost afectat de uragan. Iar mirii au trait clipa la intensitate maxima.

“Este foarte frumos sa ai un motiv sa lasi in urma toate lucrurile pentru o zi. Abia astept sa-mi vad sotia deschizand usa si sper ca vom avea o zi buna in mijlocul acestor nenorociri”, a spus mirele.

Liber la marijuana in Amsterdam! Interdictia, anulata de primar... Sondaj: Barack Obama si Mitt Romney sunt la egalitate, cu doar doua zile inainte de alegeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x