Antena Căutare

Donald, ce bărbat! Nu DOAR BANII îl transformă într-un aspirator de femei. Doamnele din viaţa noului preşedinte american: “Trump este fantastic în pat”

E un misogin! Cel puţin aşa reiese din discursurile ţinute de Donald Trump de-a lungul timpului. Şi totuşi, pentru că există unul, în jurul noului preşedinte american femeile au roit. Motivul? Deşi nu aţi crede, nu doar contul gras le-a atras pe reprezentantele sexului frumos. Şi ce reprezentate…

E un misogin! Cel puţin aşa reiese din discursurile ţinute de Donald Trump de-a lungul timpului. Şi totuşi, pentru că există unul, în jurul noului preşedinte american femeile au roit. Motivul? Deşi nu aţi crede, nu doar contul gras le-a atras pe reprezentantele sexului frumos. Şi ce reprezentate…

Despre succesul sau în cariera ştim deja, însă nici viaţa lui personală nu a fost lipsită de “înscrieri” puternice la capitolul femei frumoase. Într-o zi atât de importantă ca asta, este necesar să ne aducem aminte de fiecare reprezentanţă a sexului frumos.

În 1977, de exemplu, miliardarul se căsătorea cu Ivana. Cei doi aveau să reziste 15 ani împreună. Din păcate, însă, căsnicia lor a fost însă zdruncinată de aventurile miliardarului.

“CURVO!!! LASĂ-MI BĂRBATUL ÎN PACE!”
Presa scria la vremea respectivă despre relația extraconjugală pe care acesta o avea cu actrița Marla Maples. De altfel, cele au dat nas în nas, accidental se pare, în timpul unei vacanțe la schi în Aspen, moment în care Ivana a urlat, în văzul tuturor, “Curvo!!! Lasă-mi bărbatul în pace!".

În urma acestui divorţ, Ivana s-a ales cu 25 de milioane de dolari. Cei doi au trei copii împreună – Donald Trump Jr., Eric și Ivanka.

Printre femeile care i-au trecut PRAGUL DORMITORULUI a fost şi actuala soţie a fostului președinte francez, Nicolas Sarkozy, Carla Bruni. Cei doi s-ar fi întâlnit în 1991, când aceasta era deja un model faimos. Carla Bruni, pe atunci în vârstă de 21 de ani, și Donald Trump ar fi avut o relație de doar câteva luni.

Tot în anii ’90, Donald Trump ar fi avut o relație și cu frumoasa Rowanne, fosta Miss Maryland. Aceasta l-a cunoscut pe miliardar la un eveniment din Miami. Atracția dintre cei doi ar fi fost atât de mare, încât cei doi au plecat de la petrecere împreună spre casa lui Trump. Nu a fost însă o relație de lungă durată, căci s-a încheiat doar după câteva luni.

Nu a ratat-o nici pe jucătoarea de tenis Gabriela Sabatini. Cei doi s-au cunoscut în 1989, pe când argentininca avea doar 19 ani.

BANII, DOAR UN DETALIU?!

Sandra Taylor, fosta Penthouse Pet, l-a lăudat pentru performanțele sale sexuale, afirmând că era “fantastic în pat”. Sandra Taylor a povestit, potrivit Express.co.uk, că miliardarul a fost foarte “dulce” la prima lor întâlnire și chiar a sfătuit-o în carieră.

AMANTA ÎI DEVINE SOŢIE!

În 1993, Donald Trump a decis să se însoare cu cea care îi fusese amantă în timpul mariajului cu Ivana. Mai exact, el și Marla Maples și-au jurat credință veșnică în 1993, însă veșnicia lor s-a încheiat în 1999. Cei doi au împreună o fată, Tiffany.

ŞIRUL FEMEILOR FRUMOASE NU SE TERMINĂ AICI. În 1997,după ce s-a separat de Marla Maples, miliardarul a avut o relație Ingrid Seynhaeve.

DE 18 ANI O SINGURĂ FEMEIE ESTE ÎN VIAŢA MILIARDARULUI – MELANIA.

Spre finalul anilor ’90, Donald s-a lăsat cucerit iremediabil de către supermodelul sloven Melania Knauss. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere, iar apoi au început să iasă împreună. După șase ani de relație, s-au căsătorit.

Astăzi, MELANIA TRUMP zâmbeşte frumos la camera ca PRIMA DOAMNĂ A STATELOR UNITE ALE AMERICII…

ALEGERI ÎN SUA. Trump : „Tocmai am primit un telefon de la Hillary Clinton care ne-a felicitat pentru victorie!”... Primul mesaj al lui Donald Trump, după câștigarea alegerilor! A spus adevărul despre această campanie! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x