Antena Căutare

Drogul Ecstasy ar putea proveni din China

Numarul persoanelor care iau Ecstasy a inceput sa creasca in ultimul an. Ecstasy a fost drogul preferat al clubberilor din anii '90, insa acest trend a inceput sa dispara treptat-treptat.

"E" sau "X" - asa cum i se mai spune - se credea ca este un drog sigur, nepericulos. Insa nu este adevarat, un asemenea lucru nu exista.

Ecstasy era adus din Olanda - sau cel putin aceasta era parerea unanima pana acum. Caci, se pare, noi dovezi au aparut, conform carora drogul "E" este importat din China.

In caz ca va intrebati cum anume va simtiti dupa ce luati pastila, e bine sa stiti ca starea generala este una de euforie, insa partea proasta este ca nu stiti niciodata ce anume contine pilula sau cat de puternica este. Asa ca cel mai bine este ca nimeni sa nu ia niciodata Ecstasy.

Substanta chimica ce se regaseste in drog este Methylenedioxymethamphetamina (MDMA), una extrem de puternica.

In unele cazuri, Ecstasy poate determina aparitia anghinei, reducerea severa a capacitatii inimii de a pompa oxigenul in corp, iar in final poate determina chiar si aparitia mortii.

Sursa / Foto: The Sun

O femeie din Anglia a fost arestata dupa ce a jignit pasagerii dintr-un tren... Schimbare de sex la numai doi ani: Un băieţel din Rusia a devenit fetiţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x