Antena Căutare

Eleve din Iași, clipe de panică în Sri Lanka! Ce li s-a întâmplat în momentul atentatelor

În momentul atentatelor din Sri Lanka se aflau în apropiere, în vizită la o bază militară, eleve din Iași, ale căror părinți le așteaptă acum acasă. Părinții au spus prin ce au trecut ei și adolescentele. 

În momentul atentatelor din Sri Lanka se aflau în apropiere, în vizită la o bază militară, eleve din Iași, ale căror părinți le așteaptă acum acasă. Părinții au spus prin ce au trecut ei și adolescentele.

Adolescentele au ajuns în Sri Lanka printr-un program de schimb cultural cu o şcoală de acolo.

Părinţii spun că fetele lor sunt în siguranţă. În aceste momente ele sunt cazate la un hotel.

În momentul exploziilor, elevele din Iași se aflau la aproximativ 200 de kilometri de Colombo. Fetele vizitau acolo o bază militară.

Când s-a dat alarma, elevele din Iași au fost ţinute la bază timp de câteva ore, iar apoi au fost duse în siguranţă la un hotel.

Părinţii elevelor din Iași spun că în permanenţă, atât după atacuri, cât şi înainte, elevele de clasa a X şi a XI au fost păzite.

Din cauza problemelor cu reţeţele de comunicare, părinţii şi copii au reuşit să comunice după mai multe ore de la atentate.

Părinţii au primit asigurări că autorităţile caută acum modalitatea de a le aduce pe eleve cât mai curând acasă.

Bilanţul victimelor atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morţi după ce mai multe explozii s-au produs în biserici şi hoteluri de lux din ţară în duminica Paştelui catolic

Înfiorător! Ce au descoperit polițiștii într-o autogară din Sri Lanka: „Erau împrăștiate pe jos...Niciun suspect nu a fo... Cutremur devastator în Săptămâna Mare! Salvatorii se roagă pentru o minune, după ce două clădiri s-au prăbușit în urma s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x