Antena Căutare

Englezii prefera indienii in locul romanilor necalificati

Daca ar fi pus sa aleaga intre un imigrant roman si unul indian, l-ar prefera in mod cert pe cel de-al doilea. Asta a declarat editorialistul Daily Mail, Stephen Glover, in interiorul unui articol referitor la planul Cabinetului David Cameron in domeniul imigratiei.

Declaratiile vin in contextul in care David Cameron doreste sa introduca noi masuri pentru combaterea imigratiei, care ar putea limita venirea studentilor si oamenilor de afaceri indieni in Marea Britanie.

"Chiar daca influxul de imigranti este in mod sigur mai redus decat in ultimii ani - in 2007 au venit 330.000 de imigranti - ramane totusi destul de important (...) Nimeni nu poate sti ce se va intampla cand restrictiile impuse imigrantilor romani si bulgari vor fi eliminate, in 2013 cel mai tarziu", a declarat editorialistul.

"Daca as fi pus sa aleg intre un bulgar necalificat (sau un roman) si un om de afaceri indian, as sti pe cine as prefera. Primul nu are nicio afinitate in sensul relatiilor cu noi si sigur nu va contribui la economia noastra", a mai scris jurnalistul britanic.

Masuri dure impotriva rromilor din Franta... Elmar Brok: "Rusia poate aduce multa stabilitate si securitate Europei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x