Antena Căutare

"Fabrica de bebelusi" destinati vanzarii pentru ritualuri, descoperita in Nigeria

In urma unor descinderi de amploare efectuate intr-o casa de copii din sudul Nigeriei, politia nigeriana a descoperit mai multe tinere femei gravide ale caror copii erau destinati vanzarii pentru ritualuri, a declarat un politist vineri, relateaza AFP.

Sapte tinere cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani, dintre care trei erau insarcinate, au fost descoperite


Operatiunea a avut loc pe data de 4 aprilie si au fost gasite sapte tinere, cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani. De asemenea, au fost arestati proprietarul, sotia acestuia si un complice.

"Suspectii conving, de obicei, tinerele sa ramana gravide promitandu-le 70.000 de naire (340 de euro ) dupa nasterea copiilor care sunt vanduti persoanelor care practica ritualuri", a explicat oficialul. In urma anchetei se va stabili daca tinerele sunt vinovate sau nu.

Aceasta nu este prima "fabrica de bebelusi" descoperita in Nigeria. In octombrie 2011, politia a descoperit 17 adolescente gravide intr-o casa si l-a arestat pe proprietar, in statul Anambra (sud). Cateva luni mai tarziu, 32 de adolescente gravide au fost descoperite la sediul unei fundatii acuzate ca le forta pe tinere sa aduca pe lume copii destinati vanzarii, in statul Abia (sud).

Astfel de cazuri de trafic uman sunt raportate cu regularitate in Afirca de Vest unde copiii sunt cumparati de la familiile lor pentru a munci la camp, in mine, in uzine sau ca servitori. Altii sunt vanduti in cadrul retelelor de prostitutie, iar in cazuri mai rare sunt torturati si sacrificati in timpul unor ritualuri de magie neagra.

foto: meghmiller.com

Norvegienii le-au pus gand rau cersetorilor romani... Barack Obama, primit cu bombe in Columbia. Explozii la Bogota si Cartagena, unde se va desfasura summitul Americilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x