Antena Căutare

FBI: "Steve Jobs s-a drogat cu LSD si marijuana"

Un raport secret FBI despre Steve Jobs a dezvaluit ca fostul CEO Apple a provocat numeroase ostilitati in persoanele colegilor si asociatilor lui. Mai multi angajati ai companiei au declarat pentru FBI ca Steve Jobs "distorsiona adevarul", avea o "moralitate indoielnica" si avea tendinta de a "manipula realitatea pentru a-si atinge scopurile".

Raportul oficialilor arata si ca agentii erau constienti de obiceiurile pe care le avea Steve Jobs de a consuma marijuana si LSD, inca din anul 1991.

Documentele scoase la iveala ofera o privire si asupra vietii private a celui mai mare vizionar tehnologic.

O serie de interviuri acordate de catre prieteni si asociati l-au descris pe Steve Jobs ca fiind o persoana care isi intimida asociatii si insista ca lucrurile sa fie realizate numai cum zicea el. In ciuda acestor lucruri, toata lumea a recunoscut ca spiritul sau vizionar era unul demn de admirat.

Fostul sef Apple a recunoscut el insusi, intr-un interviu din 1991 - cu cateva zile inainte de nunta cu Laurene Powell, ca a experimentat hasis si LSD in tinerete.

Una dintre persoanele intervievate a confirmat consumul sau de droguri.

Sursa / Foto: Daily Mail

VIDEO! Tibetanii isi dau foc in semn de protest... Captura record de droguri in Mexic: 15 TONE de droguri in stare pura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x