Antena Căutare

Fidel Castro da asigurari ca nu este bolnav: "Nici macar nu imi amintesc ce este o durere de cap"

Fidel Castro a publicat un articol intr-un ziar cubanez in care dezminte zvonurile potrivit carora ar fi grav bolnav. Fostul lider al Cubei a atacat „minciunile” presei internationale si a dat publicitatii si cateva fotografii recente, relateaza BBC.

Fidel Castro da asigurari ca nu este bolnav: "Nici macar nu imi amintesc ce este o durere de cap"
| Intact Images

„Desi multa lume este acaparata de organele de informare, dintre care majoritatea se afla in mainile privilegiatilor si bogatilor care publica aceste stupiditati, oamenii au din ce in ce mai putina incredere in ele”, a precizat Fidel Castro in articolul sau.

Politicianul cubanez si-a continuat articolul explicand ca s-a dedicat scrisului si cititului. De asemenea, a marturisit ca s-a retras din viata publica „pentru ca, in mod cert, nu este rolul meu sa ocup paginile ziarului nostru”.

Castro a tinut sa nege zvonurile aparute in presa occidentala, potrivit carora s-ar afla pe patul de moarte: „Nici macar nu imi amintesc ce este o durere de cap. Ca sa arat ce mincinosi sunt, ofer aceste fotografii pentru articol”.

Rusii ar putea consuma, din nou, carne romaneasca... Seismologi italieni, condamnati la 6 ani de inchisoare dupa cutremurul care a distrus orasul Aquila in 2009!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x