Căutare Live

„Rusia ar putea lansa o invazie asupra României și țărilor baltice”. Fost comandant NATO, dezvăluiri îngrijorătoare despre planurile rușilor

Pericol iminent pentru România! Un general NATO în rezervă a dezvăluit planurile Rusiei.

„Rusia ar putea lansa o invazie asupra României și țărilor baltice”. Fost comandant NATO, dezvăluiri îngrijorătoare despre planurile rușilor

Profimedia

Decizia lu Donald Trump de a retrage mai bine de o trime din numărul trupelor americane din Germanie ar putea însemna cel mai mare pericol pentru siguranța statelor europene.

În cadrul unui intervu acordat, duminică, New York Times, generalul-locotenent în rezervă Ben Hodges, cel care a comandat forţele terestre americane din Europa, a avertizat că retragerea forţelor americane din Germania reprezintă un risc la adresa securităţii Europei.

„Dacă Kremlinul consideră că ţările NATO nu sunt solidare, ar putea încuraja Rusia să lanseze o invazie asupra României sau ţărilor baltice”, a declarat generalul american.

Generalul-locotenent în rezervă Ben Hodges a realizat, de curând, în cadrul Institutul de cercetare CEPA (Center for European Policy Analysis) o strategie pentru flancul estic al NATO, intitulată: ONE FLANK, ONE THREAT, ONE PRESENCE unde a considerat că acţiunile Rusia sunt cea mai mare ameninţare la adresa securităţii României.

Cât despre viitoarele planuri ale Kremlinului, generalul american a spus că Rusia are dorinţa să controleze Nordul Mării Negre şi anticipează că „Odesa este pe listă la un moment dat, ceea ce înseamnă că şi Moldova este în calea ei”, potrivit monitorulapararii.ro.

„Este un motiv pentru care Rusia are mii de soldaţi în Transnistria. Este o divizie în Transnistria condusă de ofiţeri ruşi şi echipată de Kremlin. Potenţialul este acolo”, a mai spus Hodges.

Un avion american de vânătoare s-a prăbușit în Marea Nordului! Pilotul era într-un antrenament... Ce s-a descoperit în sângele unui pacient vindecat de COVID-19: „Nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta. Am fost infectat î...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri