Antena Căutare

Un avion american de vânătoare s-a prăbușit în Marea Nordului! Pilotul era într-un antrenament

Un avion de vânătoare american, de tip F-15, cu baza în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, s-a prăbuşit, luni, în Marea Nordului.

Un avion american de vânătoare s-a prăbușit în Marea Nordului! Pilotul era într-un antrenament
Un avion american de vânătoare s-a prăbușit în Marea Nordului! Pilotul era într-un antrenament | Hepta

Avionul s-a prăbușit în timpul unei misiuni „de antrenament de rutină”, cu un pilot la bord, a cărui soartă era necunoscută, a anunţat armata americană.

Atât cauza prăbuşirii, cât şi situaţia pilotului sunt necunoscute în acest stadiu”, au anunţate într-un comunicat Forţele aeriene americane (US Air Force).

Avionul, de tipul F-15C Eagle, decolat de la baza aeriană britanică Lakenheath din Suffolk, a căzut în mare în jurul orei locale 09:40 (08:40 GMT).

Echipe de căutare şi salvare au declanşat o operaţiune de găsire a pilotului şi a avionului.

În 2014, un elicopter militar american s-a prăbuşit pe coasta de est a Angliei.Toţi cei patru membri ai echipajului şi-au pierdut viaţa.

La sfârșitul lunii mai, un avion cu peste 100 de persoane la bord s-a prăbușit, vineri, într-o zonă rezidențială din Pakistan. Mai multe clădiri au fost distruse. Detalii, în articolul: Un avion cu peste 100 de persoane la bord s-a prăbușit, într-o zonă rezidențială! Ce a spus pilotul înainte de tragedie! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Surse: News.ro, Agerpres.

Regele Marocului Mohammed al VI-lea, operat ”cu succes” la inimă, la Rabat... „Rusia ar putea lansa o invazie asupra României și țărilor baltice”. Fost comandant NATO, dezvăluiri îngrijorătoare desp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x