Antena Căutare

FOTO! Dezastru: 20 tone de peste, rasturnate pe sosea!

Un camion plin pana la refuz s-a rasturnat pe o sosea din Nordul Irlandei, transformand incarcatura de 20 de tone intr-un ocean de peste pe campul din apropierea drumului.

Campul unui fermier din Nordul Irlandei a devenit in numai cateva clipe o mare de peste argintiu. 20 de tone s-au rasturnat pe camp, iar pentru curatarea terenului a fost nevoie ca 12 barbati sa munceasca in continuu timp de sapte ore.

Totul s-a datorat unui sofer de tir care a pierdut controlul vehiculului, rasturnand intreaga incarcatura. Fermierul pe terenul caruia s-a petrecut accidentul inedit a marturisit presei ca in viata lui nu i-a fost dat sa vada asa ceva.

"Am muncit cot la cot cu oamenii pentru curatarea pamantului. Atata peste nu am vazut niciodata in viata mea. As fi putut sa iau acasa fara probleme, dar dupa ce am inotat ore intregi printre lesuri mi s-a facut rau. Nu cred ca mai pot manca peste prea curand", a spus fermierul.

Si totusi, in ciuda dezastrului, cele 20 de tone de peste nu au emanat deloc mirosul tipic. "Nu a mirosit deloc a peste, nici cand ne-am apucat sa-l strangem, nici dupa", a spus fermierul.

Din fericire, nici soferul tirului nu a suferit rani grave. A avut nevoie de ingrijiri medicale minore la spital, dupa care s-a intors la locul accidentului pentru a da si el o mana de ajutor la curatarea campului.

Foto: NewsTeam.co.uk

VIDEO! Cum erau evacuati calatorii in timpul naufragiului de pe Costa Concordia... Rusia doteaza politia americana cu arme Saiga-12...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x