Antena Căutare

Pericol! Substanţe toxice, descoperite în mii de scutece pentru copii, vândute în supermarketuri

Cel puţin zece substanţe chimice periculoase au fost descoperite în scutecele de unică folosinţă pentru bebeluşi, vândute în Franţa! Analizele efectuate de Agenţia Naţională de Sănătate din această ţară * au depistat inclusiv existenţa Glifosatului, o substanţă aflată de obicei în erbicide.

Cel puţin zece substanţe chimice periculoase au fost descoperite în scutecele de unică folosinţă pentru bebeluşi, vândute în Franţa!

Analizele efectuate de Agenţia Naţională de Sănătate din această ţară au depistat inclusiv existenţa Glifosatului, o substanţă aflată de obicei în erbicide.

Unele chimicale, cum ar fi parfumuri care pot provoca alergii la nivelul pielii, au fost puse intenţionat, susţin specialiştii. Studiul a fost realizat pe scutece aflate deja în magazinele din Franţa.

Părinții au descoperit că fetița lor de 2 ani are cancer după ce au fotografiat-o într-o ipostază extrem de gingașă! Car... O mamă drogată și-a sufocat fără milă bebelușul de un an. E dependentă de droguri și luase o supradoză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x