Antena Căutare

GALERIE FOTO. Înainte de a regreta preferințele americanilor uitați-vă la Melania. Merită toate voturile lumii!!!

În ianuarie 2017, Melania Trump va deveni cea mai frumoasă și una dintre cele mai controversate prime doamne din istoria Statelor Unite ale Americii

În ianuarie 2017, Melania Trump va deveni cea mai frumoasă și una dintre cele mai controversate prime doamne din istoria Statelor Unite ale Americii.

De la Jaquelin Kennedy încoace, America nu a mai avut parte de o Primă Doamnă atât de frumoasă precum este soția septuagenarului Donald Trump. Melania, o frumusețe exotică din Estul Europei a urcat toate treptele celebrității și a ajuns să fie partenera de viață a celui mai puternic om de pe planetă.

Povestea vieții sale pare desprinsă dintr-un film. Fetița crescută într-un bloc insalubru din Sevnica, ex-Iugoslavia a devenit prințesă, nu înainte de a fi protagonista unor episoade controversate, fotografii indecente și un mariaj cel puțin neobișnuit cu un bărbat cu 30 de ani mai în vârstă și cu o avere ce depășește 3 miliarde dolari.

Născută Knavs, Melania a avut o copilărie decentă. Tatăl său, membru al Partidului Comunist, le-a asigurat un trai civilizat, dar nu la fel de îndestulător, așa cum se întâmplă azi, însă lucrurile aveau să se schimbe pentru fata bălaie a familiei cu origini slovene în scurt timp.

Frumusețea sa exotică avea s-o ajute toate viața. A fost remarcată de un fotograf cunoscut în toate Europa de Est pe când doamna Trump avea frumoasa vârstă de 16 ani, iar după prima ședință porțile au început să i se deschidă. Odată cu dispariția blocului comunist, opțiunile Melaniei s-au înmulțit, iar ședințele foto, prezentările de modă și aparițiile pe coperțile revistelor din Slovenia, Bulgaria sau Croația au fost înlocuite cu prezența repetată la evenimentele fashion din Europa Occidentală.

Milano a fost următoarea oprire a viitoarei Prime Doamne a SUA. Reprezentanții celor mai impozante case de modă ale lumii i-au oferit contracte, iar figura sa a devenit emblematică pentru firme de prestigiu. Notorietatea căpătată în câțiva ani i-au oferit un contract peste Ocean, unde trebuia să pozeze pentru Sports Illustrated.

Melania și Donald s-au cunoscut la o petrecere ținută în New York, după Săptămâna Modei, în toamna anului 1998. Donald Trump avea, atunci, 52 de ani iar Melania Krauss doar 28. Era tot ceea ce își dorea Donald: o brunetă înaltă, frumoasă, cu picioare lungi, potrivit click.ro. „Nu știam foarte multe despre el. Aveam viața mea, lumea mea." La acea petrecere, Donald Trump venise însoțit însă, atunci când a văzut-o pe Melania, și-a trimis partenera până la toaletă pentru a putea avea câteva minute în compania frumoasei brunete.

Melania a pozat goală în anul 2001 pentru revista GQ în avionul mogulului. Din acea zi, viața ei s-a schimbat radical. După ce s-au logodit în 2004, cei doi s-au căsătorit pe 22 ianuarie 2005. Petrecerea a avut loc la domeniul miliardarului Mar-a-Lago care are o suprafață de 1.6 kilometri pătrați. A purtat o rochie creată de Christian Dior în valoare de 200,000 de euro și astfel a pășit în lumea grandioasă a lui Donald Trump.

În 2006, Melania a dat naștere unui băiat, numit Barron William Trump. Donald a sugerat primul prenume și Melania numele său mijlociu. Micul Barron a avut propria cameră în celebrul Trump Tower din Manhattan. El juca golf cu tatăl său și este, de asemenea, vorbitor fluent în limba Slovenă și în franceză.

Primul mesaj al lui Donald Trump, după câștigarea alegerilor! A spus adevărul despre această campanie! (VIDEO)... Disperarea cuprinde America, după ce Donald Trump a fost ales președinte! Oamenii au ieșit în stradă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x