Antena Căutare

Gest dezgustător! Femeie, filmată în timp ce se epila în piscina unui hotel. Mai mulți copii au asistat la întreaga scenă: "S-a și tăiat!"

O femeie, îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, a reuşit să îi dezguste pe clienţii unui hotel, după ce a început să îşi epileze picioarele în piscină. N-a mai contat că, în jurul ei, se aflau numai copii.

O femeie, îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, a reuşit să îi dezguste pe clienţii unui hotel, după ce a început să îşi epileze picioarele în piscină, scrie metro.co.uk. N-a mai contat că, în jurul ei, se aflau numai copii.

Şi-a luat un aparat de râs şi s-a apucat de treabă, ca şi cum ce făcea era un lucru absolut firesc. În tot acest timp, oamenii o priveau îngroziţi: "Îngrijorător este că s-a tăiat cu aparatul de râs în apă, curgându-i sânge..."

Imaginile au fost distribuite pe Reddit şi au stârnit revoltă.

Ajutorul oferit migranților, INTERZIS în Ungaria. Ce li se va întâmpla celor care nu se vor conforma... Un pirat cibernetic care a atacat grupul Yahoo a fost condamnat. Ce pedeapsă a primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x