Antena Căutare

Gestul inconșient i-a fost fatal! O femeie a murit după ce a scos capul pe fereastră într-un tren

O femeie și-a pierdut viața în timp ce călătorea cu trenul, după ce s-a aplecat pe fereastră și s-a izbit cu capul de un obiect, scrie The Guardian. 

O femeie și-a pierdut viața în timp ce călătorea cu trenul, după ce s-a aplecat pe fereastră și s-a izbit cu capul de un obiect, scrie The Guardian.

Conform presei internaționale, accidentul teribil a avut loc sâmbătă, între localitățile Bath și Keynsham, Anglia. Femeia s-a stins din viață pe loc, din cauza rănilor puternice ce i-au fost provocate în urma loviturii puternice.

Moartea femeii nu este tratată ca fiind suspectă, potrivit reprezentanților poliției.

„Am fost anunțați în jurul orei 10.10 pm că o femeie a suferit răni grave în timpul unei călătorii cu trenul între Bath și Keynsham”, a declarat un reprezentant al liniei de transport.

În ciuda eforturilor medicilor sosiți la următoarea stație, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia care a murit la scurt timp după accident.

Se apropie dezastrul! Războiul bate la poarta Europei! Vladimir Putin a recunoscut: „Războiul va continua!”... Rusia a atacat un stat membru NATO! Hackerii Kremlinului au obținut date importante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x