Antena Căutare

Google redirectioneaza traficul web din China spre Hong Kong

Sefii Google au decis luni seara sa redirectioneze de acum incolo traficul siteului in limba chineza Google.cn spre google.com.hk, domeniu care apartine Hong Kong-ului.

Astfel, utitlizatorii care vor intre pe www.google.cn vor fi directionati automat spre serverele din Hong Kong, pe adresa www.google.com.hk.

Google a avertizat insa ca din cauza aglomerarii serverelor din Hong Kong exista riscul ca utilizatorii sa intampine temporar dificultati in accesarea produselor sale.

Reprezentantii Google au declarat ca spera ca Guvernul chinez sa respecte decizia motorului de cautare si ca s-a ajuns la decizia redirectionarii traficului spre pagina din Hong Kong pentru a se evita astfel in viitor cenzura practicata de catre autoritatile de la Beijing.

Human Rights Watch a apreciat decizia celor de Google, organizatia nonprofit aratandu-se incantata de faptul ca gigantul informational ii va proteja pe utilizatorii chinezi de cenzura Guvernului chinezesc.

Stare de alerta in Islanda dupa eruptia unui vulcan... Vrei bilete la Olimpiada Londra 2012? Inscrie-te online de acum!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x