Antena Căutare

Gruparea Stat Islamic a revendicat atentatul de la Podul Londrei. Doi oameni, între care un tânăr de 25 de ani, au fost uciși

Gruparea Stat Islamic a anunţat că atacul de la Podul Londrei de vineri a fost dus de unul dintre combatanţii săi, a anunţat agenţia de propagandă a organizaţiei. Statul Islamic nu a oferit nicio dovadă în acest sens.

Statul Islamic a adăugat că atacul a fost lansat ca răspuns la apelurile de a fi ţintie ţări ce fac parte din coaliţia luptând împotriva grupării jihadiste.

Poliţia londoneză tratează evenimentul de vineri de la Podul Londrei drept un atac terorist. Bărbatul care a ucis două persoane vineri pe Podul Londrei, Usman Khan, avea 28 de ani şi a fost deţinut până în 2018 după ce a fost condamnat pentru terorism. Khan, care avea asupra sa un fals dispozitiv exploziv, a fost ucis, după ce a atacat cu armă albă mai multe persoane, în urma atacului murind un bărbat şi o femeie.

Sursa : news.ro

S-a aflat identitatea uneia dintre victimele atacului de pe Podul Londrei. Tânărul avea doar 25 de ani și absolvise Univ... Un bărbat în vârstă de 35 de ani, arestat în legătură cu atacul de la Haga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x