Căutare Live

Grupul Anonymous a „spart” baza de date a Ministerului Dezvoltării Economice din Rusia. Ce au făcut hackerii cu toate datele

Rusia a primit o nouă lovitură din partea grupului Anonymous. Hackerii au „spart” baza de date a Ministerului Dezvoltării Economice din Rusia, la doar șase zile de când au declarat „război cibernetic” guvernului lui Vladimir Putin.

Rusia a primit o nouă lovitură din partea grupului Anonymous.

Profimedia

Grupul Anonymous a decis să „atace” mai multe site-uri web guvernamentale, mass-media de stat și bănci din Rusia la scurt timp de la declanșarea războiului din Ucraina. Hackerii au reușit să extragă informații secrete din baza de date a Ministerului Apararii din Rusia, ca mai apoi să le facă publice în mediul online.

Rusia a suferit mai multe „atacuri cibernetice” în ultimele șase zile, ca urmare a conflictului pe care îl au cu țara vecină. Hackerii de la Anonymous au anunțat că declară „război cibernetic” Rusiei după ce armată rusă a făcut mai multe victime în Ucraina și a distrus o mare parte din locuințele poporului ucrainean.

Citește și: Ce este și cu ce se ocupă Anonymous, gruparea de hackeri care a declarat ”război cibernetic” Rusiei. De ce poartă faimoasa mască

Grupul Anonymous i-a transmis chiar și un mesaj lui Vladimir Putin prin care declară că „atacurile ciberentice” vor fi din ce în ce mai multe, iar informațiile secrete ale Rusiei nu vor mai fi deloc ascunse.

Hackerii de la Anonymous au „spart” baza de date a Ministerului Dezvoltării Economice din Rusia

După ce au închis site-ul canalului de televiziune rusesc RT și au obținut date confidențiale ale Ministerului Apararii din Rusia, hackerii de la Anonymous lovește de data aceasta economia Rusiei. Aceștia au reușit să „spargă” baza de date a Ministerului Dezvoltării Economice din Rusia și să facă publice toate informațiile ascunse.

„Colectivul #Anonymous a scurs baza de date a Ministerului Dezvoltării Economice din Rusia. #Ucraina”, au anunțat hackerii pe contul de Twitter.

De asemenea, grupul Anonymous a adaugat și două adrese electronice prin oamenii din mediul virtual să vadă toate datele extrase din baza de date a Ministerului Dezvoltării Economice din Rusia.

Ce mesaj a transmis grupul Anonymous pentru Vladimir Putin

Războiul dintre Rusia și Ucraina are un efect neașteptat asupra mai multor state ale lumii, care s-au implicat în rezolvarea conflictului dintre cele două țări. Printre cei care au luat inițiativă în ceea ce privește oprirea evenimentul major dintre ruși și ucraineni se numără și grupul de hackeri Anonymous.

La doar 4 zile de la declanșarea războiului, hackerii de la Anonymous au avut un mesaj important pentru Vladimir Putin și pentru toți cei care îl susțin.

Citește și: Volodimir Zelenski, nou mesaj în a șaptea zi de război. Ce a transmis președintele Ucrainei: „Vor să ne şteargă istoria"

„Salutări cetățenilor din toată lumea. Ăsta e un mesaj pentru Vladimir Putin, de la Anonymous. Domnule Putin, te vei confrunta cu atacuri cibernetice fără precedent din toate colţurile lumii. Membrii Anonymous au declarat război cibernetic regimului tău agresiv.

Vom continua atacurile împotriva guvernului rus până când acesta va respecta drepturile fundamentale ale omului pe care toată lumea le merită. (...) Invadarea Ucrainei arată că regimul pe care-l conduci nu are respect faţă de drepturile omului.

Câteva site-uri doborâte este doar începutul, curând vei cunoaşte mânia deplină a hackerilor lumii. Mulţi dintre ei, cei mai probabil, sunt rezidenţi ai ţării tale. Secretele tale s-ar putea să nu mai fie în siguranţă”, a transmis grupul Anonymous.

Marea Britanie impune sancţiuni pentru Belarus, având în vedere rolul său în invadarea Ucrainei... Cum apără ucraineni cea mai mare centrală nucleară din Europa, Energodar. Soldații și civilii luptă împreună...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x