Antena Căutare

Hackerii Anonymous marcheaza ziua de 5 noiembrie. Vezi cum!

Daca nu v-ati propus sa tineti minte data de 5 noiembrie, hackerii din grupul Anonymous cauta sa marcheze ziua, conform Russia Today.

Conform informatiilor aparute pe Twitter, bloguri si alte retele de socializare online, 5 noiembrie va fi ziua in care reteaua de hackeri Anonymous va ataca mai multe institutii, printre care Fox News, Facebook dar si un cartel mexican de droguri.

In plus, 5 noiembrie este ziua in care mai multi clienti ai bancilor din America au promis ca isi vor inchide conturile si isi vor transfera banii in institutii bancare mai mici, in spiritul protestelor "Occupy".

Pe internet, ziua de 5 noiembrie apare ca "Ziua transferurilor bancare", "Ziua de mutat bani".

La nivel international, 5 noiembrie este recunoscuta ca ziua Guy Fawkes, in amintirea membrului unui grup de restaurationisti din Anglia. Membrii acestui grup au planuit "Complotul Prafului de Pusca" din 1605, cu scopul de a inlatura guvernarea protestanta din tara prin aruncare in aer a cladirii Parlamentului.

Fawkes a fost cel insarcinat cu punerea in aplicare a planului, dar a fost arestat cu cateva ore inainte de explozia planuita.

Masca lui Guy Fawkes a devenit emblema grupului de hackeri Anonymous.

Sursa: Antena3

Foto: rocketdock.com

Grecia: O romanca, arestata pentru escrocherie cu locuri de munca... Guvernul Greciei ramane, Papandreou a primit increderea Parlamentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x