Antena Căutare

Hackerii romani au spart site-ul Daily Telegraph: "Tiganii nu sunt romani, idiotilor!"

Site-ul publicatiei Daily Telegraph a fost spart de catre un grup de hackeri din Romania, deranjati de felul in care sunt priviti cetatenii romani prin asocierea lor cu infractorii tigani. Potrivit The Guardian, doua sectiuni ale site-ului au fost atacate de grupul numit "Romanian National Security". Una dintre emisiunile realizate de britanici care i-a facut pe hackeri sa se simta insultati este Top Gear, episodul filmat in Romania

Cei care au reusit sa atace site-ul publicatiei britanice au postat acolo un steag al Romaniei, sub care au notat cateva remarci la adresa britanicilor. Ei acuza incercarea de denigrare a imaginii Romaniei in emisiunile realizate in Marea Britanie, in care romanii sunt numiti "tigani romani".

"Ne-am saturat sa vedem cum niste gunoaie ca voi incearca sa isi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala si numindu-ne romanian gypsies difuzand emisiuni de tot cacatul gen Top Gear. Daca ati avut tupeul sa enervati o tara intreaga, aflati ca nu ne vom opri aici!", este mesajul postat de hackeri.

Mesajul se incheie cu fraza: "Ghiciti ce, tiganii nu sunt romani, idiotilor!".

Potrivit The Guardian, mesajul continea si un link catre un site pe care este postata melodia "The Lonely Shepherd". Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului "Kill Bill", regizat de Quentin Tarantino.

Una dintre remarcile facute in episodul Top Gear filmat in Romania, care ar putea fi considerate jignitoare la adresa romanilor, apare in primele minute ale emisiunii.

"Ne imaginam ca in Romania este plin de vaci si de oameni care arunca cu pietre in tigani", spune unul dintre cei trei prezentatori.

Parerile cu privire la felul in care imaginea Romaniei este redata in episodul respectiv sunt impartite. Multi considera, insa, ca reclama facuta tarii noastre nu a fost una tocmai pozitiva.

Sursa: jurnalul.ro

Funeraliile presedintelui polonez ar putea fi amanate... Presedintele Kirgizstanului si-a dat demisia si a parasit tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x