Antena Căutare

Hollande si Sarkozy au vizitat impreuna mormantul soldatului necunoscut

Noul presedinte ales, François Hollande, si presedintele francez in functie, Nicolas Sarkozy, au participat marti la ceremoniile care au avut loc cu ocazia sarbatoririi sfarsitului celui de-al Doilea Razboi Mondial, scrie rmc.fr.

Presedintele ales i-a propus lui Sarkozy sa-l insoteasca la ceremonie, iar seful inca in functie al Hexagonului a si acceptat invitatia, scrie si Le Monde.

Jurnalistii francezi spune ca cei doi sefi de stat au luat legatura inca de luni la telefon, prin intermediul secretarului general de la Elysée si a sefului de campanie a lui Hollande, Pierre Moscovici.

Cei doi au depus impreuna o jerba la mormantul soldatului necunoscut, la Arcul de Triumf din Paris, dupa care au aprins torta de pe mormant.

"Sunt mize care ne reunesc pe toti, dincolo de persoana lui Nicolas Sarkozy si de a mea", a declarat François Hollande la incheierea ceremoniei.

Socialistul isi va incepe mandatul in data de 15 mai. Ultima perioada a campaniei prezidentiale din Hexagon, incheiata duminica, a nascut multa tensiune si contre violente intre cei doi.

Foto: parismatch.com

Liderul socialistilor din PE: O saptamana foarte buna, prin alegerea lui Hollande si investirea lui Ponta... VIDEO! Alunecare de teren spectaculoasa pe o sosea din China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x