Antena Căutare

Hugo Chavez a castigat al patrulea mandat de presedinte al Venezuelei

Hugo Chavez a fost reales in functia de presedinte al Venezuelei. La alegerile de duminica, Chavez a obtinut 54,42% din voturi, fata de 44,97% obtinute de contracandidatul sau, Henrique Capriles Radonski. Potrivit CNN, acestea sunt rezultatele dupa numararea a aproximativ 90% din voturi.

Hugo Chavez a primit 7,4 milioane de voturi, castigand astfel un nou mandat de sase ani in fruntea Venezuelei. Politicianul in varsta de 58 de ani l-a invins pe candidatul opozitiei, Henrique Capriles Radonski, care nu a obtinut decat 44,97% din voturi.

Victoria lui Chavez, care se afla la conducerea tarii din 1999, a fost sarbatorita cu focuri de artificii in capitala Caracas. Hugo Chavez si-a manifestat si el bucuria de a castiga un al patrulea mandat de presedinte printr-o postare pe Twitter. "Multumesc poporului meu iubit!!! Traiasca Venezuela!!! Traiasca Bolivar!!!”.

Candidatul invins l-a felicitat pe presedintele Chavez si le-a multumit celor peste sase milioane de alegatori care i-au oferit votul.

Foto: Intact Images

Copiii romanilor din Spania au probleme de adaptare la intoarcerea in tara... Primii parinti gay din Marea Britanie, salvati de pe capota masinii in mijlocul unei inundatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x