Antena Căutare

Emotionant: O mama disperata incearca sa impiedice autoritatile sa ii ia fetele

Imagini impresionante pe o strada din Australia! O femeie care a pierdut procesul de custodie in favoarea fostului sot a incercat cu disperare sa-i impiedice pe politisti sa-i ia fetele. Si cele patru copile au incercat sa se impotriveasca, dar au fost luate pe sus de agenti. Fetele au fost imbarcate intr-un avion, care le-a dus in Italia, unde locuieste tatal lor.

Nici lacrimile fetitelor, nici rugamintile mamei lor nu i-au induplecat pe politisti. Trebuiau sa puna in aplicare decizia unei instante. Judecatorii au hotarat ca cele patru fete trebuie sa stea impreuna cu tatal lor, in Italia.

Femeia a incercat sa-i impiedice pe politisti sa-i ia fetele, dar a fost coplesita de situatie. In timp ce masina in care a fost bagata una dintre fete pleca din fata casei, o alta copila era luata pe sus de politisti.

Disperata, mama si-a aruncat pantofii din picioare si a fugit spre fiica ei, dar a ajuns dupa ce aceasta a fost urcata intr-o masina de politie.

Cateva clipe mai tarziu, oamenii legii i-au luat-o din brate si pe cea mai mica dintre fete. Toate au fost imbarcate intr-un avion cu destinatia Dubai. Acolo fetele se vor urca intr-un alt avion, care le va duce pana in Italia.

Mama lor este hotarata acum sa recastige custodia, intr-o alta instanta.

foto: Seven News via Daily Mail

Roman din Italia, arestat dupa ce a jefuit o tanara deghizat in politist... Turcia a masat blindate la granita cu Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x