Antena Căutare

Imagini înfiorătoare cu un bătrân tăiat de o drujbă direct pe față. A ricoșat dintr-o bucată de lemn direct pe chipul omului!

Fotografiile care-l înfățișează pe un bătrân secționat pe față cu o drujbă au înfiorat o țară-ntreagă, iar informațiile au ajuns repede în presa de pretutindeni. După ce și-a tăiat fața, omul a fost nevoit să ajungă la spital de unul singur pentru că nimeni nu era în preajmă pentru a-l ajuta

Fotografiile care-l înfățișează pe un bătrân secționat pe față cu o drujbă au înfiorat o țară-ntreagă, iar informațiile au ajuns repede în presa de pretutindeni. După ce și-a tăiat fața, omul a fost nevoit să ajungă la spital de unul singur pentru că nimeni nu era în preajmă pentru a-l ajuta.

Evenimentul s-a petrecut într-o după amiază obișnuită, când bărbatul trecut de 60 de ani a mers într-o pădure din apropiere, unde a început să taie un copac. Avea cu el două drujbe. După ce a folosit-o pe cea mare a apelat la cea de-a doua și într-un moment de neatenție nu a văzut cum a ricoșat din lemnul pe care-l cioplea. Într-o fracțiune de secundă, drujba a ajuns pe fața lui, secționându-i chipul.

„La început nu am simțit nimic pentru că a fost foarte rapid. Apoi a început durerea, care era amplificată și de faptul că vedeam în jurul meu sângele țâșnind”, spune bătrânul, care în mod miraculos a supraviețuit.

Culmea, bărbatul din Australia a ajuns pe propriile-i picioare la spital, unde a fost preluat de o echipă de medici: „Nu era nimeni cu mine. După câteva minute de durere și emoții, m-am gândit că trebuie să fac ceva. M-am urcat în camionetă și am condus 33 de kilometri până al primul spital”, a povestit norocosul bunic.

O echipă întreagă de chirurgi a lucrat la refacerea facială, iar Bill Singleton (68 de ani) a fost salvat, însă experiența rămâne una pe care n-o va uita tot restul vieții.

Sursă foto: Supplied

Cel puțin opt copii au murit, după ce o școală din Nigeria s-a prăbușit. Echipele de salvare se luptă pentru a scoate su... Nici ție nu ți-a mers contul? De ce a picat Facebook în toată lumea miercuri seara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x