Țara în care coronavirusul omoară un om la două minute! Autoritățile au anunțat noi măsuri de protecție împotriva COVID-19

Europa nu mai este punctul roșu al pandemiei de coronavirus. Peste ocean, COVID-19 a ajuns să omoare un om la mai puțin de două minute. Ce măsuri se pregătesc să ia autoritățile, începând de vineri?

Coronavirusul este neiertător cu americanii. Pentru a doua zi consecutiv, aproape 2.000 de oameni au murit în Statele Unite. Bilanţul total se apropie de 15.000, în ciuda restricţiilor impuse.

De mâine, în mai multe state americane măştile devin obligatorii.

Străzile New- York-ului sunt goale, semn că oamenii respectă restricțiile. Cea mai grea luptă se dă în spitale. 780 de oameni au murit, numai ieri, în metropola americană. Unul la mai putțin de două minute.

Mai bine morți de COVID-19 decât morți de foame! Sutele de oameni din aeroportul din Cluj habar n-aveau unde mergeau: „Nu aveau bilet, nu știau destinația”

Autoritățile cer oamenilor să respecte distanțarea socială și să poarte măști.

„Dacă ieșiți la cumpărături, dacă mergeți la farmacie sau aveți ceva urgent de făcut, trebuie să vă acoperiți fața.

Dacă nu purtați mască, începând de vineri dimineață, serviciile solicitate vă vor fi refuzate”, a explicat Eric Garcetti, primarul orașului Los Angeles.

A fost dat afară, pentru că s-a rugat în genunchi să treacă pandemia de coronavirus: „Am primit hârtia prin fax, că sunt înlocuit. Să se îndure Dumnezeu de Suceava!”

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri