Antena Căutare

Incendiul pe care nimeni nu îl poate ține sub control, de o săptămâna ARDE TOTULl! 16 persoane sunt în continuare dispărute, alte șase decedate: “Este unul dintre cele mai explozive incendii pe care le-am văzut"

Incendiul Carr, aşa cum l-au numit cei 3.500 de pompieri care încearcă să îl țină sub control, arde necontrolat în nordul Californiei de o săptămână şi a ajuns la periferia unui oraş cu 90 de mii de locuitori.

Incendiul Carr, aşa cum l-au numit cei 3.500 de pompieri care încearcă să îl țină sub control, arde necontrolat în nordul Californiei de o săptămână şi a ajuns la periferia unui oraş cu 90 de mii de locuitori.

Autorităţile americane continuă să caute 16 persoane care sunt în continuare date dispărute în urma unui incendiului de vegetaţie devastator, soldat cu cel puţin şase decese, informează agenţia de ştiri Reuters.

Aproape 900 de locuinţe şi alte 300 de clădiri au fost distruse şi aproximativ 40.000 de persoane au fost nevoite să-şi părăsească casele din cauza incendiului de vegetaţie care s-a întins pe o suprafaţă de 45.000 de hectare în nordul statului California, relateaza mediafax.

Unul dintre pompieri a declarat: “Este unul dintre cele mai explozive incendii pe care le-am vazut de-a lungul carierei mele.”

Printre cele şase victime se numără doi pompieri, dar şi doi copii, în vârstă de patru şi respectiv cinci ani, care au murit joi împreună cu bunica lor.

Marţi, în urma scăderii intensităţii vântului, pompierii au reuşit să izoleze unele focare.

Se crede că incendiul a izbucnit în urma "defecţiunilor tehnice suferite de un vehicul", a transmis Cal Fire, fără a oferi mai multe detalii.

În California au avut loc incendii de proporţii în octombrie 2017, iar în decembrie, locuitorii statului american s-au confruntat cu incendiul ''Thomas'', unul dintre cele mai devastatoare din istoria regiunii.

PANICĂ pe un aeroport! Cel puțin 85 de răniți după ce avionul in care se aflau s-a prăbușit la scurt timp după decolare... E JALE! COD ROȘU de caniculă pentru 18 oraşe din Italia! Căldura intensă ține până în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x