Antena Căutare

Incepe Carnavalul de la Rio: 3 mil. de prezervative distribuite gratuit

Milioane de brazilieni si peste 850.000 de turisti din toate colturile lumii sunt asteptati, pe ritmuri contagioase de samba, in cele cinci zile de fantezie si libertate totala ale deja celebrului Carnaval de la Rio de Janeiro. Autoritatile s-au mobilizat, pregatind inclusiv trei milioane de prezervative pentru a fi distribuite gratuit.

Supranumit "cea mai mare sarbatoare din lume", Carnavalul incepe vineri, in momentul in care regele Momo primeste cheia simbolica a orasului din mainile primarului din Rio. Apoi, urmeaza o saptamana de petreceri in strada.

Cel mai important eveniment este considerata defilarea apoteotica a scolilor de samba care, in noptile de duminica si luni, isi vor disputa titlul de "Campioana a carnavalului".

Autoritatile braziliene au mobilizat peste 50.000 de politisti pentru a mentine ordinea pe parcursul Carnavalului, iar trei milioane de prezervative vor fi distribuite gratuit, in cadrul unei campanii de prevenire a bolilor cu transmitere sexuala, precum SIDA.

Foto: enjoyourholiday.com

Im memoriam Kim Jong-il: Parada si flori la a 70-a aniversare... Conflict cu seful, rezolvat cu pistolul: un mort si un ranit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x