Antena Căutare

Încerca să vorbească cu șeful ei, dar primea mereu același răspuns „Nu acum”. L-a dat în judecată și a câștigat procesul

Stacey Macken și-a dat în judecată șeful după ce șeful ei îi repetă în nenumărate rânduri „Nu acum, Stacey” de fiecare dată când încerca să vorbească.Femeia a cerut despăgubire patru milioane de lire sterline

Stacey Macken și-a dat în judecată șeful după ce șeful ei îi repetă în nenumărate rânduri „Nu acum, Stacey” de fiecare dată când încerca să vorbească. Femeia a cerut despăgubire patru milioane de lire sterline.

Femeie în vârstă de 48 de ani a declarat faptul că timp de patru ani, cât a fost angajata a unei bănci din Franța, a primit un salariu mai mic decât colegii ei bărbați de pe aceeași poziție, dar și că a fost victima unui comportament sexist.

Și-a acuzat șeful pentru că a refuzat să vorbească cu ea. Mai mult, colegii au început să facă glume pe seama acesteia din această cauză.

Femeia era plătită cu 120.000 de lire sterline pe an. Ulterior a aflat că un coleg, care avea aceeaşi funcţie şi responsabilităţi, primea 160.000 de lire sterline pe an. Mai mult, bărbatul a beneficiat, într-un an, de bonusuri de cinci ori mai mari decât ea.

Judecătorul a decis că femeia a fost victima unui tratament nedrept deoarece este femeie. Despăgubirile pe care femeia le va primi nu au fost anunţate, deși aceasta a cerut patru milioane de euro.

Juncker îi denunţă, la primul summit mondial UE-OMS pe tema vaccinării, pe cei care ”se joacă cu focul”... Turcia se pregăteşte să scufunde un oraş de 12.000 de ani pentru a construi un baraj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x