Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Inima Sabinei a cedat, după ce a citit mesajul pe care i-l trimisese mama sa. Femeia este disperată: „Nu asta am vrut!”

Un mesaj trimis din greșeală a dus la moarte unei tinere. Inima Sabinei a cedat în momentul în care a văzut ce primise de la mama ei.

Un mesaj trimis din greșeală a dus la moarte unei tinere. Inima Sabinei a cedat în momentul în care a văzut ce primise de la mama ei.

Sabina Miah avea 33 de ani și locuia în Marea Britanie. Tânăra a postat pe Facebook o înregistrare video din timpul unei ieșiri în orșa cu prietenele ei. Văzând imaginile, mama ei a vrut să îi dea mai mult decât un simplu „Like”. Femeia a intenționat să îi trimită zeci de emoticon-uri cu față zâmbitoare, dar, din greșeală, a apăsat pe butonul greșit, postând sute de „fețe supărate”.

Neînțelegând reacția mamei sale, Sabina a blocat-o pe Facebook și a refuzat să mai vorbească cu ea. Femeia s-a dus imediat acasă la fiica ei, vrând să lămurească situația. Din păcate, au ajuns să se certe.

A doua zi, mama tinerei a făcut o nouă încercare de împăcare. Când a sunat la ușă, nu i-a răspuns nimeni. Pentru că avea un set propriu de chei, Angela a reușit să intre în casă. În dormitor, și-a găsit fiica, fără suflare, în pat.

În urma autopsiei, s-a stabilit că Sabina suferise un atac de cord. De asemenea, analizele toxicologice au identificat urme de cocaină în sângele tinerei.

Sabina suferea de depresie de câțiva ani, dar afecțiunea s-a accentuat după ce s-a despărțit de iubitul ei, în urmă cu un an.