Antena Căutare

Ipostaza de presedinte "cool" nu i-a iesit! Barack Obama, taxat pentru pozele cu picioarele pe masa

Americanii au lansa obiceiul de a sta cu picioarele pe birou si tot americanii ii critica pe cei care adopta aceasta pozitie! Nu pe toti, doar pe Barack Obama. Fotograful Casei Albe a crezut ca un presedinte cu picioarele pe masa nu poate fi altfel decat "cool".

Doar ca cetatenii au fost indignati, mai ales ca Obama a fost imortalizat in aceasta pozitie chiar in timp ce discuta la telefon problema Siriei.

Asemenea poze care il infatiseaza pe primul presedinte de culoare al SUA au fost date publicitatii chiar de Casa Alba. Aveau rolul de a afisa imaginea unui presedinte cu priza la public, "cool" in termen american. Doar ca americanii de rand au o cu totul alta parere, au constatat jurnalistii care au facut un sondaj de opinie pe strada.

Totul a inceput cu o fotografie recenta, a lui Obama in care el vorbea despre Siria cu Presedintele Camerei Reprezentantilor. Cu un picior pe birou. Si pe care Casa Alba a pus-o pe site-ul oficial. Imediat adverdsarii politici ai lui Obama au iesit la declaratii. Apoi jurnalistii au luat la rand toate pozele cu presedintele cu picioarele pe birou si facute publice de adminitsratia Obama. Si nu sunt deloc putine.

Insa nu doar picioarele ridicate au fost problema. Ci mai ales obiectul de mobilier pe care Obama si le-a sprijinit. Numit Resolute, biroul e un cadou primit de la Regina Angliei la 1880, ce ar trebui pretuit. Asta au spus criticii lui Obama. De cealalta parte, sustinatorii presedintelui au postat, in schimb alte poze cu George W. Bush in aceleasii pozitii si chiar si cu presedintele Ford.

Japonia vrea sa construiasca un zid de gheata in jurul centralei nucleare de la Fukushima... PUF, PUF si iar PUF! Razboiul pernelor din Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x