Joe Biden, fotografie rară, din tinerețea acestuia. Cum arăta președintele american

Pe contul de Instagram al lui Joe Biden, în vârstă de 78 de ani acum, a fost postată o fotografie de când acesta era tânăr. Iată cum arăta cel de-al 46 președinte american.

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, are 78 de ani

Getty Images

Pe contul oficial de Instagram al lui Joe Biden, în vârstă de 78 de ani acum, a fost publicată, de către oameni din administrația sa, o fotografie cu acesta din tinerețe.

Joe Biden, fotografie din tinerețe. Cum arăta președintele american

Tânărul Joe Biden purta, în momentul când a fost fotografiat, o cămașă vișinie, cu mâneci scurte. Era afară, în preajma unor copaci, avea părul lung și zâmbea. Fotografia, cu un mesaj puternic, nu a fost publicată la întâmplare.

La fotografia lui Joe Biden din tinerețe, a fost scris următorul mesaj: "Eu știu că acest tânăr s-ar fi vaccinat, dar trebuie să-i mobilizăm și pe alți tineri să fie, de asemenea, protejați. Cine este dispus să dea o mână de ajutor?".

Președintele american, Joe Biden, a încercat să tragă un semnal de alarmă în rândul tinerilor și adolescenților din Statele Unite, pe care ar dori să îi mobilizeze astfel încât să se vaccineze în număr cât mai mare. A cerut ajutor, în speranța că îl va primi. Și l-a primit.

Citește și: Pierdere pentru Jill și Joe Biden. S-au despărțit de una dintre cele mai importante ființe din viața lor

Olivia Rodrigo, în vârstă de 18 ani, cunoscută pentru hit-ul "Drivers Licence", i-a răspuns că este dispusă să îl ajute pe președintele american, după ce aceasta a spus că este dispusă să o facă. Cântăreața a mers la Casa Albă recent ca să aibă o discuție cu președintele Statelor Unite ale Americii legată de acest subiect. Ei i s-a propus, în cele din urmă, să fie un ambasador al vaccinului anti-Covid, pe care aceasta ar trebui să îl promoveze tot mai mult în rândul adolescenților și tinerilor, în special.

Cum s-a prezentat cântăreața Olivia Rodrigo la Casa Albă

Olivia Rodrigo a ieșit totuși în evidență cu ținuta pe care a ales să o îmbrace la Casa Albă, când s-a întâlnit cu președintele S.U.A., Joe Biden, a scris presa străină. Încălțămintea ei, pantofi albi, cu toc înalt, le-a picat cu tronc internauților.

Pentru această ocazie specială, a întâlnirii ei cu președintele Joe Biden, tânăra cântăreață Olivia Rodrigo a optat pentru un costum roz cu dungi, Chanel, un model care este mai vechi decât vârsta pe care o are Olivia Rodrigo, format dintr-un sacou clasic și dintr-o fustă mini, a relatat presa străină.

Citește și: Jill Biden e cea mai modernă primă doamnă a SUA. Cum a impresionat în blugi skinny și adidași

Totuși, încălțămintea ei a atras toată atenția. Starul pop a mers la Casa Albă încălțată cu pantofi albi, cu platformă și toc foarte înalt, a căror valoare depășesc cu puțin o mie de dolari, și șosete negre. Aparent, după această apariție a Oliviei Rodrigo la Casa Albă, pantofii respectivi au început să se vândă tot mai mult, a scris Just Jared.

Rămâne de văzut acum care este impactul, a scris presa din străinătate, pe care Olivia Rodrigo îl va avea asupra adolescenților și tinerilor americani, dacă aceștia se vor lăsa convinși de acțiunea cântăreței și vor merge în număr mult mai mare să se vaccineze împotriva COVID-19, așa cum speră Casa Alba să se întâmple.

Ultimele știri