Antena Căutare

Kim Jong-Un a preluat puterea in Coreea de Nord

Kim Jong-Un, nascut in 1983 sau 1984, a fost desemnat oficial drept "marele succesor" al tatalui sau, dupa moartea liderului nord-coreean Kim Jong-Il, anuntata luni de agentia oficiala de stat a regimului, citata de AFP.

"La conducerea revolutiei coreene se afla in prezent Kim Jong-Un, mare succesor al cauzei revolutionare a Juche si lider remarcabil al partidului, al armatei si poporului nostru"





Nascut in 1983, tanarul Kim a urmat cursurile in limba engleza ale scolii internationale din Berna sub un pseudonim. Pe toata durata studiilor el a pretins ca este fiul unui sofer de camion din Elvetia. Profesorii sai il descriu ca pe un copil timid, necomunicativ cu strainii si care s-a distins doar prin natura lui sportiva si pasiunea pentru baschet si Michael Jordan.

De-a lungul timpului viitorul conducator al Coerei de Nord a fost ascuns de ochii opiniei publice.

Zvonuri despre posibilul urmas al lui Kim Jong -il au aparut inca din 2009, atunci cand BBC a afirmat ca numele lui Kim Jong-un ar fi fost trecut pe listele pentru alegeriel Parlamentare.

Desi informatiile au fost infirmate ulterior, a devenit clar pentru toata lumea ca tanarul Kim Jong Un a devenit succesorul tatalui sau.

sursa: Antena3

Alerta maxima in Coreea de Sud dupa moartea dictatorului nord-coreean Kim Jong-Il... VIDEO! A murit liderul nord-coreean Kim Jong-il...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x