Antena Căutare

Kim Jong-un a reluat dupa 10 ani relatia interzisa cu o cantareata de muzica pop

Femeia misterioasa alaturi de care a fost vazut Kim Jong-un in ultima perioada a fost identificata de jurnalistii straini. Tanara este o fosta membra a unei formatii de muzica pop din Coreea de Nord. In urma cu 10 ani, Kim Jong-il i-a interzis fiului sau sa se mai vada cu ea.

Hyon Song-wol facea parte din trupa coreeana Bochonbo Electronic Music Band si a avut mare succes in topurile muzicale din tara comunista. Potrivit Daily Mail, tanara cantareata si Kim Jong-un au avut o relatie in urma cu 10 ani, dupa ce fiul fostului dictator de la Phenian s-a intors in tara la finalul studiilor pe care le-a facut in Elvetia.

Kim Jong-il nu a fost incantat de legatura celor doi, asa ca i-a interzis fiului sau sa o mai vada pe Hyon Song-wol. Cei doi indragostiti care se cunosteau din adolescenta au mers fiecare pe drumul lui dupa ce relatia lor s-a destramat. Tanara s-a casatorit cu un ofiter din armata nord-coreeana cu care are si un copil, dar nu mai exista informatii care sa confirme ca nu au divortat.

Kim Jong-un si fosta iubita s-au revazut cu ocazia unui eveniment dedicat Zilei Internationale a Femeii, la care Hyon Song-un a sustinut un recital. Cei doi au aparut impreuna in public si la o ceremonie de comemorare a lui Kim Il-sung, bunicul actualului lider, dar si la un spectacol dedicat lui Kim Jong-un.

Foto: Daily Mail

Video socant! Aici se formeaza copiii-teroristi, porecliti "pionierii"!... Imagini EXCLUSIVE de la Fukushima!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x