Antena Căutare

Lumea a fost zguduită de un atentat terorist sângeros! Bilanțul a ajuns la 215 de decese și 350 de răniți

Atentatele produse, sâmbătă, la Mogadishu s-au soldat cu moartea a 90 de persoane, iar 120 de persoane sunt rănite, au anunţat, duminică, autorităţile din Somalia.

Atentatele produse, sâmbătă, la Mogadishu s-au soldat cu moartea a 90 de persoane, iar 120 de persoane sunt rănite, au anunţat, duminică, autorităţile din Somalia.

Update: Potrivit ultimului bilanț atentatul s-a soldat cu cel puțin 215 morți și peste 350 de răniți.

Poliţia locală a anunţat că explozia a doua maşini capcană a dus la decesul a circa 90 de persoane, atentatele având loc în faţa unui hotel din Mogadishu şi în cartierul Madina.

Ofiţerul Mohamed Dahir a declarat pentru DPA că multe persoane decedate au fost scoase de sub dărâmăturile clădirilor devasate de explozii.

Preşedintele somalez Mohamed Abdullahi Mohamed a descris atentatele ca o tragedie naţională şi a cerut populaţiei să doneze sânge pentru ajutorarea victimelor. El a decretat trei zile de doliu naţional.

ORA DE IARNĂ 2017. Când se trece la ora de iarnă. Vom dormi mai mult cu o oră! Cum ne va afecta viața

Atentatele nu au fost revendicate, dar, potrivit primelor informaţii, ar fi fost conduse de gruparea de islamişti somalezi Al Shabbab, care are legături cu Al-Qaïda, potrivit news.ro

Un bebeluş a fost salvat de mătuşa lui chiar pe marginea şoselei. Micuțului i s-a acordat exemplar primul ajutor... O româncă a murit în condiții extrem de suspecte! Anchetatorii au făcut o descoperire terifiantă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x