Antena Căutare

Lupte de strada, la Hamburg intre neonazisti si extrema-stanga: zeci de politisti, raniti

Peste 40 de politisti au fost raniti in cursul unor confruntari violente produse in noaptea de sambata spre duminica, la Hamburg (Germania), intre manifestanti neonazisti si grupari de extrema-stanga, informeaza AFP.

Politistii, care au fost atacati cu pietre, sticle si cocteiluri Molotov, au raspuns folosind tunuri de apa si gaze lacrimogene impotriva gruparilor extremiste care s-au confruntat in cursul noptii, cu ocazia unui miting neonazist.

Cel putin doua masini si un autobuz de politie au fost incendiate, 63 de manifestanti au fost retinuti si 17 plasati in detentie. La aceasta operatiune au participat 4.400 de politisti.

Aproximativ 3.500 de persoane, in principal militanti de extrema-stanga, au incercat sa blocheze un mars la care participau circa 700 de activisti de extrema-dreapta, in timp ce 10.000 de persoane manifestau pasnic impotriva neonazistilor in fata Primariei.

Foto: Intactimages / EPA

New York Times despre poluarea adusa de extractia gazelor de sist: batalia pentru apa care nu duhneste sau spumega... Atentat la o cafenea din Serbia: 3 morti si 8 raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x