Antena Căutare

Marinarii romani au fost eliberati de pirati din coasta de vest a Africii

Dupa o saptamana, timp in care au trait cu sufletul la gura, familiile celor doi marinari romani disparuti pot rasufla usurate. Alex Pastuci, comandantul navei, a luat legatura in acesta dimineata cu autoritatile cameruneze si cu cele din tara, si a anuntat ca au fost eliberati de pirati.

Comandantul navei a anuntat ca echipajul este in siguranta. Astazi, la ora Romaniei 7.30, capitanul Alex Pastuci a anunatat autoritatile portuare cameruneze, dar si pe cele romane ca nava a fost eliberata, dupa ce piratii ar fi confiscat incarcatura de 12.000 de tone de motorina si toata apa de la bord.

Capitanul sustine ca nava a fost acostata de pirati in raza exterioara a portului Cononu. Nimeni nu a mai stiut nimic de nava si de echipaj de joia trecuta, cand liniile telefonice, de altfel singura legatura pe care o avea echipajul cu armatorul grec, au fost intrerupte, asta dupa ce echipamentul GPS al navei nu mai functiona din martie.

Compania greaca s-a limitat la a posta un comunicat pe site-ul lor prin care anunta ca nava a disparut. Acum echipajul va da declaratii autoritatilor cameruneze, iar daca isi vor exprima dorinta de a se intoarce acasa, acest lucru va fi posibil cel mai probabil la sfarsitul acestei saptamani. O ancheta va incerca sa descurce itele misterioasei disparitii.


Marea Britanie: O actrita si-a tinut mama moarta in casa 6 luni pentru a-i incasa pensia!... VIDEO! Chinezii au inaugurat trenul care parcurge 1.300 de kilometri in 5 ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x