Antena Căutare

Mario Monti, desemnat sa formeze noul guvern in Italia

Mario Monti este noul premier al Italiei. Fostul comisar european a primit mandatul de a forma noul guvern al Italiei, au declarat duminica oficiali italieni, citati de Reuters.





Mario Monti, sustinut de partidul lui Silvio Berlusconi


Duminica, la doar o zi dupa ce a demisionat din fruntea Executivului italian, Silvio Berlusconi a declarat, in stilul caracteristic, ca este dispus sa se intoarca la putere.

Silvio Berlusconi a demisionat, sambata seara, de la conducerea Guvernului italian. Il Cavaliere, in varsta de 75 de ani, a parasit Palatul prezidential, constrans sa foloseasca o iesire secreta, in timp ce mii de manifestanti aplaudau si agitau drapele, strigand "bufonule, bufonule!" la intrarea principala in palat.

Parlamentul a acceptat sambata, inainte de demisia lui Berlusconi, primele masuri anticriza promise pentru reducerea colosalei datorii de 1.900 de miliarde de euro (circa 120% din PIB) si pentru relansarea cresterii economice dar acestea nu raspund decat partial urgentei situatiei, afirma Noci.

foto: aljazeera.com

VIDEO! O tanara a postat 144 de mesaje pe Twitter inainte de a se sinucide si nimeni n-a salvat-o... VIDEO! Interventie in forta in cea mai mare favela din Brazilia. A fost arestat cel mai important traficant de droguri d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x