Antena Căutare

Mesajul transmis de Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, după ce armata Rusiei a pătruns în Ucraina: „Nu vor război”

Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, la scurt timp de la atacul Rusiei. Iată ce a publicat pe contul de Instagram.

Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, la scurt timp de la atacul Rusiei.

Profimedia/Instagram

Situația dificilă din Ucraina a afectat toată populația țării, inclusiv persoanele publice ale statului. Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, își susține țara în aceste momente cumplite, motiv pentru care a ținut să transmită un mesaj pe rețelele sociale.

Tânăra a transmis pe contul de Instagram că dorește pace între Rusia și Ucraina, chiar dacă armata lui Vladimir Putin a distrus o mare parte din țara în care locuiește șatena alături de cele mai dragi persoane ale sale.

Ce a publicat Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, pe Internet despr ivazia Rusiei

Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, se numără printre persoanele care nu au părăsit Ucraina în urma războiului. Mai mult decât atât, tânăra a ieșit în stradă pentru a protesta împotriva a tot ce se întâmplă în țara sa.

Citește și: Grupul Anonymous a „spart” baza de date a Ministerului Apararii din Rusia. Ce au anunțat hackerii: „Dacă tensiunile continuă...”

Superba șatena s-a lăsat fotografiată cu o bucată de carton în mână pe care scrie: „Pace în Ucraina”. Postarea a atras toată atenția internauților, iar mesajul său emoționant nu a putut să treacă neobservat.

„Azi m-am trezit la 5 dimineața, din cauza exploziilor. N-aș fi crezut niciodată că trăind într-o societate civilizată, în care toată lumea strigă despre diplomație, aș scrie celor dragi mesajul «războiul a început». Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. Ucrainenii nu vor război! Ne dorim un cer pașnic, integritatea și independența teritoriului nostru”, a spus ea pe rețelele de socializare, vizibil speriată de tot ce se întâmplă în Ucraina.

Hanna Nepliakh publică des postări legate de conflictul dintre Ucraina și Rusia, semn că este foarte afectată de sacrificiile care s-au făcut până acum pentru țara sa. De asemenea, tânăra este foarte mândră de gestul făcut de președintele său, Volodîmîr Oleksandrovici Zelenski.

Ce a spus o tânără din Ucraina după ce a fost trezită de bombardamente și împușcături

Atacurile nemiloase ale rușilor au terorizat populația Ucrainei care încearcă să iasă cât mai repede din țară, O tânără ucraineanca a făcut mărturisiri sfășietoare despre momentul în care Rusia a bombardat Ucraina.

Citește și: Un bătrân în vârstă de 80 de ani a cerut să se alăture armetei ucrainene. Ce și-a luat cu el și care este motivul impresionant

“Nu mi-a venit să cred până în ultimul moment că s-ar putea întâmpla în orașul nostru, Harkov. Astăzi a fost cel mai urât răsărit din viața mea. La 5 dimineața m-am trezit și am auzit focuri de armă, am fugit pe balcon și am realizat că nu erau artificii. Nu mi-a venit să cred până în ultimul moment că s-ar putea întâmpla în orașul nostru, Harkov, pentru că părea un loc liniștit, chiar dacă ne aflam la graniță. Am văzut oameni alergând pe stradă... Unii au intrat în mașini. Familia mea nu pleacă nicăieri pentru că pentru noi aici este acasă. Sper să fie totul bine! Sper ca războiul să ne ocolească!”, a povestit ea, conform Antena 3.

Grupul Anonymous a „spart” baza de date a Ministerului Apararii din Rusia. Ce au anunțat hackerii: „Dacă tensiunile cont... Grupul Anonymous, mesaj important pentru Vladimir Putin. Ce planuri au hackerii: „Vei cunoaşte mânia deplină a hackerilo...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x