Antena Căutare

Imagini sfâșietoare cu un tată care se desparte de la fetița lui, înainte ca micuța să plece din Ucraina devastată de război

Un videoclip cu un tată ucrainean, care plânge în hohote în timp ce își ia rămas bun de la fiicele sale, a devenit viral în social media. Imaginile au fost realizate la câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina.

colaj de imagini cu un tata si o fetita care plang la despartirea in ucraina Galerie
Un videoclip cu un tată ucrainean, care plânge în hohote în timp ce își ia rămas bun de la fiicele sale, a devenit viral în social media. Imaginile au fost realizate la câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina. | Captura Twitter

Clipul a fost realizat în momentul în care a avut despărțirea familiei de tată. Mama și micuța își începeau călătoria pentru a părăsi țara devastată de război, în timp ce bărbatul e forțat să rămână în urmă din cauza interdicției de a părăsi statul.

Videoclipul, care a fost apreciat de mii de oameni, îl arată pe tată când își mângâie micuța, o îmbrățișează și îi pune căciula pe cap.

Imagini sfâșietoare cu un tată ucrainean care se desparte de fiica sa, care părăsește țara

Aflați într-o zonă sigură, bărbatul își îmbrățișează și își sărută fiica și soția înainte de a o pleca. Toți trei plâng în hohote, în timp ce tatăl o pregătește psihic pe fetiță să meargă cu mama într-o zonă sigură. Videoclipul poate fi urmărit în rândurile de mai jos.

Pe fondul invaziei în curs, agenția de frontieră ucraineană a interzis părăsirea țării bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani. Agenția spune că măsura are ca scop „garantarea apărării Ucrainei și organizarea mobilizării în timp util”.

Citește și: Orașele din România unde s-au refugiat ucrainenii. În Galați, hotelurile și căminele studențești s-au umplut

Interdicția temporară va rămâne în vigoare pe durata legii marțiale declarate joi dimineață, pe 24 februarie 2022.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat un decret prin care dispune o mobilizare generală. Toți ucrainenii care pot purta arme au fost îndemnați să-și apere patria.

Recruții și rezerviștii din țară sunt, de asemenea, chemați, conform decretului, care urmează să fie în vigoare pentru 90 de zile.

Mamele și copiii mici și-au luat rămas bun de la cei dragi pe care sunt forțați să-i lase în urmă, în timp ce 100.000 de oameni fug din Ucraina, pe fondul haosului cauzat de invazia Rusiei.

Citește și: Ce a dezvăluit Pamela Anderson despre relația ei cu Vladimir Putin. "I-am cerut și a acceptat"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Uniunea Europeană îi sancţionează pe Putin şi Lavrov

Cei 27 au decis vineri să-i sancţioneze pe preşedintele rus Vladimir Putin şi pe ministrul său de Externe Serghei Lavrov prin blocarea averilor din Europa, declară surse europene AFP.

Această măsură a fost evocată în cadrul unui summit european extraordinar, joi, la Bruxelles.

Ea a fost adăugată vineri pachetului de sancţiuni pe care miniştrii de Externe din UE urmează să le pună în aplicare, potrivit surselor citate de News.ro.

În acest timp, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anunţat că Rusia este pregătită să trimită o delegaţie la Minsk, capitala Belarusului, pentru discuţii cu Ucraina.

Citește și: Grupul de hackeri Anonymous a declarat „război cibernetic” Rusiei. Ce s-a întâmplat cu canalul de televiziune rusesc RT

Consilierul prezidenţial ucrainean, Oleksiy Arestovych, a precizat, că executivul ucrainean „ia în considerare propunerea” de a purta discuţii cu delegaţia rusă la Minsk.

Într-un mesaj video difuzat pe 25 februarie 2022, Zelensky a cerut să poarte discuţii directe cu Putin.

Zelensky nu a propus în mod direct statutul neutru, dar şi-a exprimat dorinţa de a discuta despre acesta, insistând în acelaşi timp oferirea de garanţii de securitate pentru Ucraina.

Papa Francisc a efectuat o vizită la Ambasada Rusiei. Suveranul Pontif a vorbit cu ambasadorul rus "peste o jumătat... Averile miliardarilor ruși au scăzut dramatic după ce Vladimir Putin a invadat Ucraina. Cât de mari sunt pierderile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x