Antena Căutare

Mihaela, găsită moartă de iubit, după ce n-a mai răspuns la telefon! Românca din Italia a sfârșit tragic

Ies la iveală noi informații cutremurătoare despre românca Mihaela Carmen Bătăiosu din Craiova, femeia de 42 de ani care și-a pierdut viața întru-un cumplit accident de mașină, la Zanica, în Italia.

Mihaela, găsită moartă de iubit, după ce n-a mai răspuns la telefon! Românca din Italia a sfârșit tragic Galerie
O româncă de 42 de ani a murit într-un cumplit accident auto, în Italia | sursa foto: observator.tv

Mihaela Carmen Bătăiosu, din Craiova, a murit într-un cumplit accident de mașină, produs pe șoseaua de centură a localității Bergamo., miercuri seara.

Impactul a fost unul atât de puternic încât femeia murit pe loc. Aceasta a fost găsită chiar de către iubitul ei. Mașina a fost zdrobită și aruncată la marginea drumului.

Nenorocirea s-a produs miercuri seară, jurul orei 22:30, când românca de 42 de ani, rezidentă în Verdello, se îndrepta spre locul de muncă. Carmen se afla la volanul unui BMW şi circula în direcția Seriate, iar cealaltă maşină implicată în accident, un autoturism Fiat Punto, se îndrepta în direcţia opusă, spre Stezzano.

Mihaela, găsită moartă de iubit, după ce n-a mai răspuns la telefon! Românca din Italia a sfârșit tragic

O româncă de 42 de ani a murit într-un cumplit accident auto, în Italia

sursa foto: observator.tv

Imagine de la locul accidentului

Din cauze necunoscute încă, una dintre cele două mașini a intrat pe contrasens, cele două maşini lovindu-se frontal, sub podul de pe via Pradona, potrivit ecodibergamo.it.

Carmen lucra la aeroportul Orio al Serio și era responsabilă cu curățenia în avioane. Ca de fiecare dată, când Carmen ajungea la muncă urma să-l sune pe iubitul ei, Florin, pentru a-i da de știre că a ajuns cu bine, arată cei de la observator.tv.

Telefonul nu a mai sunat, iar Florin a început să se îngrijoreze. Inițial a sunat-o el pe ea, de mai multe ori, dar Carmen nu răspundea la telefon. Simțea că ceva nu e în regulă, aşa că a decis să urce în mașină și să plece în căutarea ei. A urmat același drum pe care iubita lui îl parcurgea în fiecare seară pentru a ajunge la locul de muncă, dar când a ajuns la podul de pe via Pradona a avut parte de un șoc.

Cui îi rămâne averea Mariei Fredriksson. Solista trupei Roxette a murit la 61 de ani... UE se angajează la neutralitatea carbonului în 2050, dar fără Polonia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x