Căutare Live

Momentul în care un șoarece a căzut din tavan în sala de presă de la Casa Albă! Reporterii s-au speriat teribil: ”Pur și simplu mi-a aterizat în poală!”

Imagini incredibile au fost surprinse la Casa Albă, în Statele Unite ale Americii, unde un șoarece care a căzut din tavan, în sala de presă, a stârnit panică printre jurnaliștii acreditați. 

Imagini incredibile au fost surprinse la Casa Albă, în Statele Unite ale Americii, unde un șoarece care a căzut din tavan, în sala de presă, a stârnit panică printre jurnaliștii acreditați.

Incidentul a fost dezvăluit de corespondentul NBC News la Casa Albă, Peter Alexander, care a scris marți într-un mesaj pe Twitter că un șoarece ”a căzut pur și simplu din tavan”, direct în poala sa.

Citește și: Casa Albă a încercat să restrângă accesul la notele despre convorbirea telefonică între Trump şi Zelenski din 25 iulie, scrie avertizorul de integritate în semnalarea de la 12 august, publicată de Congres

Alți ziariști, între care corespondentul agenției Reuters, Steve Holland, a postat pe Twitter fotografii cu reporterii de la Casa Albă agitându-se prin sala de presă, în timp ce încercau să găsească șoarecele care fugea prin cameră.

De asemenea, într-un videoclip postat de o producătoare poate fi văzut un șoricel în timp ce fugea printre mese și echipamente, scăpând în final neprins.

Citește și: Astăzi se împlinesc 45 de ani de la vizita oficială a lui Nicolae Ceaușescu în SUA. Cum a reușit să ajungă acolo și ce sumă fabuloasă a cerut împrumut

”Vânătoarea e în desfășurare”, a scris pe Twitter și corespondentul CNBC Eamon Javers.

Nu se știe dacă rozătoarea a fost între timp prinsă. Casa Albă nu a răspuns încă la solicitarea The Hill de a comenta incidentul, precizează publicația.

O fetiță de 12 ani, abuzată de 30 de bărbați, sub ochii tatălui ei! Mesajul cutremurător transmis mamei înainte de a măr... Atenţionare de călătorie emisă de MAE - Grecia: Grevă de 24 de ore a lucrătorilor din sectorul public...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x